EUROPA 800
1 /3Pages

EUROPA 800

EUROPA 800
1 /3Pages

Catalog excerpts

EUROPA 800-1

EEAPTHMATA ANOITOMENHZ ZHTAZ ACCESSORIES FOR OPENING INSECT SCREEN ASR-25 MHXANIZMOZ EnANAOOPAZ FIOPTAZ ASR-20 rCINIA ZYNAEZEOZ KAZAZ-OYAAOY RETURN SPRING FOR DOOR CORNER JOINT FOR FRAME-SASH ASR-23 MENTEZEZ All AO Z SIMPLE NYLON HINGE ASR-24 MENTEZEZ EflANA4>OPAZ ME EAATHPIO NYLON HINGE WITH RETURN SPRING ASR-21 MATNHTHZ MAGNETIC BAND ASR-26 KOPAONI ZHTAZ PLIABLE PVC ROD

Open the catalog to page 1
EUROPA 800-2

EEAPTHMATA KAQETHZ KAI OPIZONTIAZ KINHZHZ ACCESSORIES FOR VERTICAL AND HORIZONTAL MOVE ASR-32 MHXANIZMOZ EAATHPIOY (piKpdf) (30 T|iX ) SMALL END CAP WITH SPRING (30 items) ASR-44 MHXANIZMOZ EAATHPIOY (pcyaAo;) (30 T|iX ) LARGE END CAP WITH SPRING (30 items) ASR-2 TAI1A KOYTIOY AflAH (30 T|IX-) END CAP (30 items) ASR-3 ANTAnTOPAZ A=ONA (30 T|IX-) ADAPTER RING FOR AXIS (30 items) ASR-7 ZTonEP katqkazioy kaoethz kinhzhz ASR-5 aabh katokazioy (oo tjiX-) (30 feuvn-) HANDLE (60 items) LOCK FOR VERTICAL SYSTEM (30 pairs)

Open the catalog to page 2
EUROPA 800-3

EEAPTHMATA KAQETHZ KAI OPIZONTIAZ KINHZHZ ACCESSORIES FOR VERTICAL AND HORIZONTAL MOVE ASR-6 TAnA KATOKAZIOY KAQETHZ KINHZHZ (60 T|1X ) SLIDING BAR END FOR VERTICAL SYSTEM (60 items) ASR-9 TAnA KATQKAZIOY OPIZONTIAZ KINHZHZ (60 TMX.) SLIDING BAR END FOR HORIZONTAL SYSTEM (60 Items) ASR-28 OPENO ZHTAZ BREAK FOR INSECT SCREEN ASR-10 ATKIZTPO MONOOYAAHZ ZHTAZ OPIZONTIAZ KINHZHZ (18 T|IX-) HOOK FOR SINGLE HORIZONTAL SYSTEM (18 Items) ASR-8 ZET KOPAONIOY KAQETHZ KINHZHZ ASR-12 nAPATHPHTHZ (30 T|JX-) CORDON FOR VERTICAL SYSTEM (30 items)

Open the catalog to page 3

All Europa Profil Aluminium SA catalogs and technical brochures

1. Window Safety

28  Pages

2. EUROPA 5000

131  Pages

3. Europa 500

112  Pages

4. A40 Hybrid

64  Pages

*Prices are pre-tax. They exclude delivery charges and customs duties and do not include additional charges for installation or activation options. Prices are indicative only and may vary by country, with changes to the cost of raw materials and exchange rates.