Group: Design Holding
Catalog excerpts
Outdoor Collection 2017 edition Erica / Ginestra Ray Outdoor Natural Ray Outdoor Fabric Charles Outdoor / Gelso Gio / Mirto Outdoor Butterfly / Canasta Canasta ’13 / Crinoline Fat-Sofa Outdoor Husk Outdoor / Ravel Papilio Outdoor Awa Outdoor / Titikaka Springtime / Link Outdoor Reel / White Collection Overscale Flames Outd
Open the catalog to page 1CHARLES OUTDOOR ANTONIO CITTERIO GELSO ANTONIO CITTERIO GIO ANTONIO CITTERIO MIRTO OUTDOOR ANTONIO CITTERIO BUTTERFLY PATRICIA URQUIOLA CANASTA PATRICIA URQUIOLA CANASTA ’13 PATRICIA URQUIOLA CRINOLINE PATRICIA URQUIOLA FAT-SOFA OUTDOOR PATRICIA URQUIOLA HUSK OUTDOOR PATRICIA URQUIOLA RAVEL PATRICIA URQUIOLA PAPILIO OUTDOOR NAOTO FUKASAWA AWA OUTDOOR NAOTO FUKASAWA TITIKAKA NAOTO FUKASAWA SPRINGTIME JEAN-MARIE MASSAUD LINK OUTDOOR JAKOB WAGNER REEL ATELIER OÏ WHITE COLLECTION MARCEL WANDERS OVERSCALE FLAMES OUTDOOR JEAN-MARIE MASSAUD NEWS 2017 ERICA ANTONIO CITTERIO GINESTRA ANTONIO...
Open the catalog to page 2CHARLES OUTDOOR UN CLASSICO DEL DESIGN CHE MANTIENE NELLA VERSIONE OUTDOOR IL COMFORT CHE L’HA RESO CELEBRE. A DESIGN CLASSIC THAT MAINTAINS ITS FAMOUS COMFORT IN THE NEW OUTDOOR VERSION.
Open the catalog to page 3Charles Outdoor Charles Outdoor CHO234 divano_sofa White Collection AB20046B vaso_vase Springtime TST7 tavolini_small tables
Open the catalog to page 4Charles Outdoor Charles Outdoor CHO160LS + CHO234D, CHO84 sistema di sedute e poltrona seating system and armchair Reel RE130P elemento di servizio_service element Springtime TST7 tavolino_small table
Open the catalog to page 5Charles Outdoor Charles Outdoor Charles Outdoor CHO160LS + CHO234D sistema di sedute_seating system Reel RE130P elemento di servizio_service element
Open the catalog to page 6In questa pagina_This page: Charles Outdoor CHO84 poltrona_armchair Springtime TST7 tavolino_small table Nella pagina accanto_Opposite page: Charles Outdoor CHO202LA chaise longue con schienale regolabile e ruote chaise longue with adjustable back and wheels Canasta ’13 TCNC4 elemento di servizio_service element Canasta TCN3 elemento di servizio_service element Charles Outdoor Charles Outdoor
Open the catalog to page 7MATERIALI RAFFINATI E LINEE ESSENZIALI DISEGNANO TAVOLI ADATTI AD AMBIENTI INDOOR ED OUTDOOR. SOPHISTICATED MATERIALS AND BASIC LINES CREATE TABLES THAT ARE SUITABLE FOR BOTH INDOOR AND OUTDOOR ENVIRONMENTS.
Open the catalog to page 8Gelso TGL180A tavolo_table Mini Papilio Outdoor MPAO poltroncine_small armchairs
Open the catalog to page 9In questa pagina_This page: Gelso TGL105A, TGL180A tavoli_tables Crinoline C2PF sedia con braccioli_chair with armrests Nella pagina accanto_Opposite page: Gelso TGL105A tavolo_table Papilio Shell Outdoor OSH1 sedie_chairs
Open the catalog to page 10UNA COLLEZIONE DALL'ACCENTO CLASSICO CONTEMPORANEO, IN MASSELLO DI TEAK NELLA FINITURA ANTIQUE GREY. A COLLECTION WITH CONTEMPORARY CLASSIC ACCENT, DEVELOPED IN SOLID TEAK STRUCTURES WITH AN ANTIQUE GREY FINISH.
Open the catalog to page 11Gio GO238 + GO197TD sistema di sedute_seating system Gio GO197AS chaise longue Gio TGO6, TG12 tavolini_small tables
Open the catalog to page 12Nella pagina accanto_Opposite page: Gio GO238 + GO197TD sistema di sedute_seating system In questa pagina_This page: Gio GO197AD + GO233TD sistema di sedute_seating system Gio TG012 tavolino_small table
Open the catalog to page 13Gio GO238 divano_sofa Gio GO64 poltrona_armchair Gio TGO18 tavolino_small table
Open the catalog to page 14Gio GO200L chaise longue con schienale regolabile e ruote chaise longue with adjustable back and wheels Gio TGO6 tavolini_small tables
Open the catalog to page 16Gio GO200L chaise longue con schienale regolabile e ruote chaise longue with adjustable back and wheels Gio TGO6 tavolino_small table
Open the catalog to page 17Gio TGO280 tavolo_table Gio GO58 sedie_chairs Gio GO130P panca_bench
Open the catalog to page 18In questa pagina_This page: Gio GO64 poltrona_armchair Gio TGO18 tavolino_small table Nella pagina accanto_Opposite page: Gio TGO280 tavolo_table Gio GO58 sedia_chair
Open the catalog to page 19MIRTO OUTDOOR UNA FAMIGLIA DI ARREDI DESTINATA A DIVENTARE UN NUOVO CLASSICO PER L’OUTDOOR. A FURNITURE RANGE DESIGNED TO BECOME A NEW OUTDOOR CLASSIC.
Open the catalog to page 20Mirto Outdoor Mirto Outdoor MI200CL chaise longue con schienale regolabile chaise longue with adjustable back Mirto Outdoor MI54T tavolino_small table Mirto Outdoor MI160T tavolo_table Mirto Outdoor MI59SR poltroncine pieghevoli_folding small armchairs
Open the catalog to page 21Nella pagina accanto_Opposite page: Mirto Outdoor MI200CL chaise longue con schienale regolabile chaise longue with adjustable back Mirto Outdoor MI54T tavolino_small table In questa pagina_This page: Mirto Outdoor MI74CL chaise longue con schienale regolabile chaise longue with adjustable back Mirto Outdoor MI74CL_P chaise longue con schienale regolabile e parasole chaise longue with adjustable back and sunshade Mirto Outdoor
Open the catalog to page 22Nella pagina accanto_Opposite page: Mirto Outdoor MI220T tavolo_table Mirto Outdoor MI59SR poltroncine pieghevoli_folding small armchairs In questa pagina_This page: Mirto Outdoor MI58S sedia_chair Mirto Outdoor MI150_6L consolle_console Mirto Outdoor MI200_4L tavolino_small table Mirto Outdoor
Open the catalog to page 23In questa pagina_This page: Mirto Outdoor MI150TQ tavolo_table Mirto Outdoor MI58S sedie_chairs Nella pagina accanto_Opposite page: Mirto Outdoor MI220T tavolo_table Mirto Outdoor MI59SR poltroncina pieghevole_folding small armchair Mirto Outdoor Mirto Outdoor
Open the catalog to page 24Nella pagina accanto_Opposite page: Mirto Outdoor MI65P poltroncina_small armchair In questa pagina_This page: Mirto Outdoor MI59SR poltroncine pieghevoli_folding small armchairs Mirto Outdoor MI58S sedia_chair Mirto Outdoor MI65P poltroncina_small armchair Mirto Outdoor Mirto Outdoor
Open the catalog to page 25ELEMENTI DALLE FORME SINUOSE E GENEROSE SI ACCOSTANO IN CONFIGURAZIONI LIBERE E VERSATILI. THE SOFT AND SINUOUS SHAPES OF THE BUTTERFLY ELEMENTS MAKE IT POSSIBLE TO CREATE VERSATILE CONFIGURATIONS.
Open the catalog to page 26Nelle pagine precedenti_Previous pages: Butterfly BT112S + BT90C + BT112D sistema di sedute_seating system Butterfly BT7, BT9R tavolini_small tables In questa pagina_This page: Butterfly BT15, BT9R, BT7, BT7Q tavolini_small tables Nella pagina accanto_Opposite page: Butterfly BT112S + BT90C + BT112D sistema di sedute_seating system Butterfly BT7 tavolino_small table
Open the catalog to page 28Butterfly BT90C + BT90P + BT112D sistema di sedute_seating system Butterfly BT90P pouf_ottomans Butterfly BT7, BT7Q tavolini_small tables Awa Outdoor TA1 tavolino_small table White Collection AB20046B vasi_vas
Open the catalog to page 29All B&B Italia catalogs and technical brochures
-
B&B Atoll BEDS
3 Pages
-
Le Bambole
3 Pages
-
Heri O'
3 Pages
-
Flair O' Couture